in

Bărbat găsit mort în centrul oraşului Bologna: voia să se întoarcă în România

Un român de 55 de ani, Mihai Albu, a fost găsit mort, pe 25 noiembrie, în centrul oraşului Bologna, în Piazza dei Martiri. Bărbatul, potrivit unei prime reconstituiri, probabil după ce a abuzat de alcool, s-ar fi simţit rău şi apoi ar fi căzut la pământ lovindu-se la cap. Pe fruntea sa a fost găsită o rană compatibilă cu căderea. Corpul fără viaţă era în apropierea unei fântâni din centrul pieţei.

Mihai Albu urma să se reîntoarcă în România după o experienţă lipsită de noroc în Italia. La vârsta sa, 55 de ani, se gândea că nu mai are viitor în Italia. Nu mai avea de mai mult timp un loc de muncă, nici perspective concrete. Cu ajutorul serviciului social pentru oamenii străzii a reuşit în sfârşit să-şi cumpere un bilet pentru autocarul care l-ar fi dus acasă.

Sinucidere ratată: “Nu am bani să mă întorc în România”

În ultimele zile s-a dus să doarmă în adăpostul de pe via Capo di Lucca, o cazare temporară. Cu câteva ore înainte de a pleca către România, a murit. A căzut în unul dintre bazinele care încercuiesc fântâna din Piazza dei Martiri, lovindu-se cu capul de un colţ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

William Brînză: „Senatorul Viorel Badea nu are susţinerea mea, mi l-aş fi dorit alături pe Cristian David”

Ioana Amarghioalei: “Silvio Berlusconi îmi plăteşte facultatea”