in

L-a cunoscut pe Berlusconi, a intrat în politică în 2012, acum e deputat ales în Diaspora. Interviu cu Valentin Făgărășian

A plecat din țară acum 30 de ani, a cunoscut munca grea, dar și succesul în afaceri în Italia. L-a întâlnit pe Silvio Berlusconi, a încercat să se implice în politică încă din 2012, iar acum este unul dintre deputații care reprezintă diaspora în Parlamentul României.
Vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, parlamentarul PNL Valentin Făgărășian a fost invitat în cadrul proiectului ”Interviu cu deputatul tău”.
>>> Locuri de muncă pentru românii din diaspora, angajatorii vor avea mai multe facilități
>>> Biblioteca Şcolară Virtuală şi Platforma ”Învățăm în România” pentru copiii români din diaspora

A intrat în politică în 2012, acum e deputat ales în Diaspora

Pentru a veni în sprijinul conaționalilor stabiliți afară, deputatul Făgărășian a inițiat mai multe propuneri legislative care reglementează: acordarea unor facilități angajatorilor români care încadrează pe perioadă nedeterminată români din afară; digitalizarea serviciilor și documentelor consulare; instituirea unor programe educaționale pentru integrarea socială a circa 150.000 de copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

De asemenea, deputatul PNL a contribuit și la amendarea pachetului de legi privind Educația, prin includerea în învățământul preuniversitar a unei platforme digitale E-learning și a unei Biblioteci școlare virtuale, atât de utile pentru prezervarea limbii și identității naționale.
>>> Adoptată de Senat legea privind digitalizarea serviciilor consulare: ”Impact pozitiv uriaş pentru milioane de români”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Treviso bătaie pe marginea drumului între șoferi

Treviso, bătaie pe marginea drumului între șoferi: bărbat de 39 de ani în comă după un pumn

Autocar cu copii din România jefuit la ieșire din Torino

Autocar cu copii din România jefuit la ieșire din Torino, pagubă de 20.000 de euro: ”Faimoșii carabinieri vin după 3 ore”