in

Treviso, bătaie pe marginea drumului între șoferi: bărbat de 39 de ani în comă după un pumn

Italia Treviso, bătaie pe marginea drumului între șoferi: bărbat de 39 de ani în comă după un pumn. Acesta se află în stare critică la secția de terapie intensivă a spitalului Ca’ Foncello din Treviso, după ce a primit un pumn foarte violent în față care l-a făcut să își piardă echilibrul și să cadă la pământ, lovindu-se violent la cap.
>>> Pescara, furt masiv de cupru: un român avea tone de materiale în curtea casei unde locuia

Treviso, bătaie pe marginea drumului între șoferi

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, de origine kosovară, dar rezident în Loreggia, în zona Padovan superior, care a fost implicat într-o ceartă foarte violentă cu un alt șofer care, după ce l-a bătut, a fugit. Cu toate acestea, presupusul agresor a fost identificat ulterior.

Incidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 18.00 ieri, 19 iunie, pe Via Pagnana din Castelfranco Veneto, nu departe de discoteca „Eurobaita al Lago”. Carabinierii din Castelfranco Veneto, coordonați de maiorul Enrico Zampolli, au demarat imediat investigațiile privind atacul, iar concluziile au fost imediat confirmate: presupusul agresor a fost identificat.

Acesta ar fi un tânăr de 23 de ani din Padova care frecventează o sală de box. Poziția sa va fi examinată de Autoritatea Judiciară, căreia i-a fost deferit, în stare de libertate, pentru infracțiunea de vătămare corporală. Mărturia iubitei tânărului de 39 de ani, singurul martor la o ceartă banală care risca să se transforme în cea mai absurdă dintre tragedii, a fost crucială.

Pumni după o neacordare de prioritate

Altercația ar fi fost provocată de o manevră rutieră a tânărului de 39 de ani, o neacordare de prioritate celuilalt șofer care l-ar fi depășit, obligându-l să oprească și să „regleze conturile”. Cei doi, care au coborât în același timp din vehiculele lor, s-au luat mai întâi la bătaie, iar apoi situația a scăpat în cele din urmă de sub control, agresorul aruncând o dreaptă puternică spre fața bărbatului de 39 de ani, care a fost literalmente electrocutat de lovitură.

Bărbatul a căzut la pământ, cu greutate, lovindu-se violent la cap. În timp ce prietena disperată încerca să îl aducă pe bărbat în simțiri, celălalt bărbat, realizând probabil ce se întâmplase, a fugit înapoi la mașină și a fugit.

Imaginile de pe cameră

Prietena bărbatului de 39 de ani, care a văzut că însoțitorul ei se chinuia să respire și își pierduse cunoștința, a dat imediat alarma la serviciile de urgență 118. În câteva minute, medicii și asistenții Suem au sosit în Via Pagnana cu o ambulanță, o mașină de ambulanță și un elicopter.

Pentru a-i permite bărbatului în vârstă de 39 de ani să respire, personalul medical l-a intubat înainte de a-l transporta cu elicopterul la camera de urgență a spitalului din Treviso. Între timp, la locul bătăii au intervenit și mai multe echipaje ale carabinierilor de la Compania Castelfranco Veneto, care au cules imediat valoroasa mărturie a iubitei bărbatului de 39 de ani, care a relatat câteva detalii fundamentale pentru identificarea agresorului.

Între timp, anchetatorii carabinierilor au achiziționat imagini de la camerele de supraveghere video din zonă. Din nefericire, certurile între șoferi sunt un fenomen în creștere în Marca, unde, totuși, nu se înregistraseră până acum episoade deosebit de grave.

sursa: corrieredelveneto.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Pescara furt de cupru român avea tone

Pescara, furt masiv de cupru: un român avea tone de materiale în curtea casei unde locuia

întâlnit pe Silvio Berlusconi

L-a cunoscut pe Berlusconi, a intrat în politică în 2012, acum e deputat ales în Diaspora. Interviu cu Valentin Făgărășian