in

Pescara, furt masiv de cupru: un român avea tone de materiale în curtea casei unde locuia

Italia – Pescara, furt de cupru: un român de 43 de ani avea tone de materiale în curtea casei unde locuia. Furtul a fost efectuat în mai multe etape, dar în mai multe rânduri polițiștii italieni au reușit să dea de urma infractorilor, recuperând mai multe tone de cupru. O cantitate mare a fost găsită la casa unui român.
>>> Un italian a găsit în pereții casei un miliard de lire în bonuri poștale, cât valorează acum ”comoara”

Pescara, furt de cupru: un român avea tone de materiale în curtea casei

Hoții vizaseră sediul unei uzine industriale din Pescara, care era dezafectată de ani de zile. Infractorii intraseră în clădirea dezafectată și reușiseră să sustragă numeroase cabluri din metalul prețios din sistemul electric.

Duminică dimineață, însă, polițiștii au surprins un bărbat de 43 de ani, de origine română, care deținea în interiorul locuinței sale, situată în apropierea stației Pescara Portanuova, numeroase cabluri de cupru, a căror proveniență nu a putut fi indicată de cetățeanul UE.

Investigațiile ulterioare au arătat că acest material fusese sustras din locul abandonat. Acesta a fost acuzat de primire de bunuri furate. Polițiștii au găsit peste 1.800 kg de cabluri de cupru, care au fost imediat confiscate.

sursa: abruzzolive.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Tragedie în Alto Adige, șofer român de 51 de ani a căzut cu camionul frigorific de pe un pod

Treviso bătaie pe marginea drumului între șoferi

Treviso, bătaie pe marginea drumului între șoferi: bărbat de 39 de ani în comă după un pumn