in

Alertă pentru românii din străinătate care merg în țară de Paște: controale la sânge în vămi, se vor bloca frontierele

Alertă pentru românii din străinătate care merg în țară de Paște

Alertă pentru românii din străinătate care merg în țară de Paște: Polițiștii, nemulțumiți că nu le cresc salariile, au anunțat că vor controla amănunțit toate mașinile care intră în țară, în acest fel vămile se vor bloca. În zilele premergătoare Sărbătorilor de Paște, aceștia au decis să facă verificarea la sânge a tuturor celor care intră în țară, asigurând, astfel, blocarea vămilor.

Protest spontan în Vama Nădlac: mii de oameni aflați la coadă claxonează și cântă „Noi suntem români!“

Alertă pentru românii din străinătate care merg în țară de Paște

Sindicaliștii din MAI sunt deciși să treacă la măsuri dure, dar legale, pentru a îngenunchea sistemul și a-i determina pe guvernanți să aplice Legea 153/2017, prin care să se majoreze salariile. Conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) a anunțat că se organizează pentru frontiera de Vest, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, când se va aplica metodologia ca la carte în ce privește verificarea autovehiculelor care intră în țară, sperând, astfel, să blocheze sistemul.

Întoarcerea în ţară după jumătate de viaţă petrecută în Italia: „Nu mă REGĂSESC”

„Vom bloca sistemul cu armele sale

”Noi, de obicei, pe perioada Paștelui și a Crăciunului, primim un cod de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, care se numește <relaxare>. Adică trebuie să lăsăm mașinile să treacă mai fără controale. Și având în vedere că, în urma verificărilor efectuate la vama Negru Vodă, am găsit 1.200 de pistoale la un cetățean ucrainean, ne-am hotărât să facem controale ca la carte și pe frontiera de Vest a României în perioada premergătoare Paștelui. Adică vom bloca sistemul cu armele sale. O să mergem și noi în vamă, ca să ne asigurăm că nu se vor face presiuni asupra polițiștilor. Și să-i sune lumea pe premierul Nicolae Ciucă și pe ministrul de Interne, Lucian Bode, să-i întrebe pe dânșii de ce se întâmplă așa”, a declarat pentru national.ro Vasile Zelca, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC).

„Noi am avut o videoconferință zilele trecute și s-a stabilit această formă de protest, prin blocarea vămilor prin exces de zel. Inclusiv cei de la Poliția Națională, dacă se vor face ceva activități cu filtre, cu Poliția Rutieră și cu cei de la Ordinea Publică, vor merge pe exces de zel, astfel încât să blocăm total sistemul”, a mai spus președintele SNPPC, Vasile Zelca.

A plecat la muncă în Italia, la întoarcere nu și-a mai găsit nici cratițele, vecina i-a vândut inclusiv soba și lemnele de foc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Doliu în lumea fotbalului din Italia: fostul portar a murit la vârsta de 50 de ani. ”I s-a făcut rău brusc”

banda batranilor

Banda ”bătrânilor de șaptezeci de ani”, trafica aur și ceasuri între Italia și Elveția