Menu
in

Atlassib suspendă cursele de autocar din două regiuni din Italia: ”Îmbarcări din zonele Lombardia şi Veneto, EVITATE COMPLET”

Compania de transport internaţional de persoane cu sediul central la Sibiu, Atlassib&Atlantic Travels Internaţional, a anunţat vineri că îşi sistează, din 1 martie, cursele cu oprire în regiunile Lombardia şi Veneto din Italia, unde au apărut cazuri de coronavirus. Măsura este adoptată pentru două săptămâni.

„În contextul evoluţiei epidemiei de coronavirus, ne menţinem poziţia de a garanta, pe cât posibil, siguranţa pasagerilor noştri. Astfel, la indicaţiile instituţiilor abilitate, am decis, în ce priveşte cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) şi Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele nu vor opera îmbarcări din zonele Lombardia şi Veneto, acestea fiind evitate complet, se arată într-un anunţ postat de companie, pe pagina oficială de Facebook.

Potrivit sursei citate, ”pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare. Celelalte curse pe teritoriul Italiei se vor desfăşura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona, Vicenza Padova, şi Rovigo, se vor desfăşura normal, până la noi indicaţii ale autorităţilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version