in

Bani pentru proiectele diasporei, DRP a publicat lista cu cei care vor primi finanțare, din Italia sunt 13 proiecte

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a anunțat rezultatele evaluării cererilor de finanțare transmise către DRP în cadrul sesiunii de finanțare nerambursabilă aferentă anului 2021. Din Italia, au fost depuse cele mai multe proiecte venite din afara țării (35), doar 13 fiind aprobate iar 22 au fost respinse.

Cele mai multe proiecte aprobate sunt cele dedicate educației (53), urmate de mass-media (16), cultură (11), reintegrare (8), societate civilă (1), ceea ce corespunde priorității noastre legate de păstrarea limbii române ca limbă maternă în comunitățile românești din afara României. Orele de limba română, școlile de duminică, dar și educația prin tradiții și obiceiuri reprezintă 60% din numărul total al proiectelor.

Găsiți aici lista proiectelor aprobate/respinse, punctajele și sumele aprobate: REZULTATE SESIUNE FINANȚARE 2021

Pentru mai multe informații și analize: ANALIZA PROIECTE DRP

În ceea ce privește eventualele contestatii la rezultatele evaluării cererilor de finanțare, acestea se pot depune prin e-mail la adresa [email protected], în cel mult 3 zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor, iar rezultatul contestațiilor va fi publicat pe pagina www.dprp.gov.ro, secțiunea Finanțare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Student român din Italia, fondator al platformei pentru schimbat BITCOIN: „Vom fi un Coinbase al Europei”

vacanta pandemie

Vacanţă în vremea pandemiei: «Am fost lăsați în fața spitalului pe motiv că infectăm»