in

Boala bruscă în direct la televiziunea națională: prezentatoarea meteo cade din picioare (VIDEO)

Boala bruscă în direct la televiziunea națională: Prezentatoarea meteo leșină și se prăbușește la pământ (VIDEO).

Moare în Versilia în timp ce ia cina cu prietenii: antreprenorul avea 45 de ani

Boala bruscă în direct la televiziunea națională

Să începem prin a spune că acum este bine și și-a revenit. Cu toate acestea, imaginile șocante ale Alissei Carlson Schwartz, o față cunoscută a prognozei meteo de pe televiziunea CBS care transmite la nivel național în Statele Unite, care s-a prăbușit în direct sunt dramatice și au făcut înconjurul lumii.

Aceste boli bruște se înmulțesc zilnic, așadar, și la toate latitudinile. Faptul datează de sâmbătă după-amiază, când era ora 7 dimineața pe coasta de vest a Statelor Unite și Nichelle Medina și Rachel Kim, prezentatoarele KCAL News, o emisiune CBS din Los Angeles, tocmai anunțaseră întâlnirea obișnuită cu meteorologul.

Prezentatoarea meteo a schițat un zâmbet, apoi o mișcare nefirească a ochilor: și-a pierdut cunoștința și s- a prăbușit mai întâi cu capul pe masă și, în cele din urmă, a alunecat de pe scaun, prăbușindu-se dezastruos la pământ. Momente de panică de înțeles, în direct. Următorul videoclip conține imagini foarte puternice, prin urmare nu recomandăm vizionarea lui celor mai sensibile persoane. (Continuă să citești după VIDEO)

Prezentatoarea și-a revenit

La scurt timp după evenimente, KCAL News a vrut să liniștească telespectatorii oferind o primă actualizare: „Meteorologul Alissa Carlson era pe cale să-și înceapă prognoza meteo în această dimineață când a leșinat. Echipa noastră a intervenit să o ajute și să o mângâie în timp ce aștepta sosirea ajutorului medical.”

Însăși Carlson Schwartz, prin intermediul rețelelor de socializare, a comunicat ieri că se simte mai bine: „Vă mulțumesc pentru toate urările frumoase pe măsură ce mă recuperez după o accidentare la cap . Am ieșit din spital și sunt bine”.

Rapperul moare pe scenă în timpul concertului: videoclipul șoc al prăbușirii

Presa italiană îi dă înainte cu „conspirația”

Citind ziarele și site-urile italiene, observăm cum toată lumea îi stigmatizează drept „No Vax” și „teoreticieni ai conspirației” pe cei care, în aceste ore, se întreabă în mod legitim dacă nu există într-adevăr nicio corelație între difuzarea alarmantă și foarte evidentă la scară foarte mare a boilor bruște, în ultimii doi ani și ceva, și vaccinarea în masă, având în vedere și coincidența temporală incontestabilă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, muncitor român de 43 de ani ucis în bătaie de un conațional

Iulian Boț prins în Italia

Liderul unui clan de romi căutat de Justiția română, prins în Italia după o postare pe Facebook