in

Cristina Antochi, afacere în Anglia: “Am început împărţind fluturaşi”

Cristina Antochi, în vârstă de 24 de ani a călcat pe pământ britanic fără prea multe speranțe. A început de jos, împărțind fluturași și supraviețuind cu doar £3 pe zi până să ajungă să conducă o firmă de curățenie, Team 2 Clean, împreună cu soțul său, Anton. 

Ediția online a Herts and Essex Observer prezintă drumul tinerei transilvănence stabilită în Takeley – de la împărțit pliante la proprietară a unei firme de succes, scrie Ziarul Românesc.

Începutul e întotdeauna greu Cristina a locuit o vreme împreună cu Anton și cu fratele sau, Marius, într-o singură cameră, în Glasgow. Cu toții își petreceau zilele împărțind mii de fluturași, din ușă în ușă și supraviețuind o vreme cu supă la plic. Nu era tocmai viața pe care Cristina voia să o trăiască, dar știa că sacrificiile vor da roade cândva.

Acel "cândva" a venit după 4 ani de muncă asiduă. Acum, Cristina are propriul birou în Bishopas Stortford și o afacere în plină dezvoltare, care număra peste 20 de angajați. Firma lor s-a născut în ianuarie 2009, tot cu ajutorul fluturașilor împărțiți în cartiere, de data asta în Takeley și Stortford. Livrând servicii de curățenie de calitate, cei doi s-au întors în România pentru a recruta și alți români pe care să îi angajeze, printre care și părinții Cristinei.

Angajații au înțeles importanța calității serviciilor, ajutând compania să se dezvolte rapid. Succesul lor pare să fi pornit de la calitatea muncii prestate și cu ajutorul recomandărilor de la clienți. Planurile de viitor ale Cristinei includ extinderea companiei pe plan național și apoi internațional.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Privind înapoi

Brînză şi Badea: Cum ne-am luptat pentru reducerea taxelor consulare