in

Dacian Cioloș: Ne propunem să organizăm un prim congres al diasporei PLUS

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un congres al diasporei în primăvara anului viitor.
„Dragi colegi din diasporă, avem nevoie de voi în organizarea alegerilor locale şi sperăm să fiţi alături de noi. Şi pentru ca lucrul acesta să se poată întâmpla şi să mai găsim o modalitate prin care să reconectăm diaspora la ceea ce se întâmplă în ţară, la iniţiativa unor colegi şi colege din diasporă (…), ne propunem în primăvara anului viitor să organizăm un prim congres al diasporei – PLUS.

E un prim pas prin care, dincolo de ceea ce se întâmplă în partid şi ceea ce facem în ţară, să arătăm că problema e aceeaşi şi că România e una, indiferent unde locuiesc românii„, a precizat Cioloş, citat de Agerpres.

Delegaţii la Convenţia Naţională PLUS l-au reales pe Cioloș preşedinte al partidului şi au ales membrii Comisiei Naţionale de Arbitraj. Cioloş a fost ales cu 1.160 de voturi şi 40 de abţineri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A strâns 50.000 de euro păcălind turiștii la Roma, iată ce metodă folosea un român

Cutremur de 4,5 grade la Florenţa, daune la numeroase edificii, școli închise, trenuri oprite