in

Daniel Țecu a recunoscut că e omul lui Traian Băsescu și candidează la Parlament: ”Am 65 de asociații ACTIVE” VIDEO

”Eu sunt cel mai necunoscător om politic pentru că n-am făcut politică”…cu această declarație hilară și-a început discursul Daniel Țecu la lansarea candidaților PMP pentru Diaspora, eveniment care a avut loc astăzi la București, în prezența președintelui Traian Băsescu.

Daniel Țecu, 51 de ani, de profesie asociaționist și purtător de cuvânt (nedesemnat de nimeni) al diasporei de ani de zile, s-a hotărât în sfârșit să-și dea arama pe față și să-și declare apartenența politică (pe care o știa toată lumea!). Și nu în orice mod, ci cu o declarație care a stârnit râsul chiar și unor membri PMP din sală (după cum ne-au declarat unii participanți): ”Sunt președintele celei mai mari asociații din diaspora, Fadere, are 65 de asociații active…”.

După cum se poate înțelege din video, jocurile erau deja făcute la PMP, Daniel Țecu și-a anunțat demisia din asociația fantomă Fadere, deoarece știa că va fi pe primul loc la Cameră sau Senat. Traian Băsescu, dându-și seama de marea greșeală a lui Țecu, l-a apostrofat imediat: ”Așteaptă întâi să câștigi alegerile” (în cadrul partidului, n.r.) , încercând să repare gafa monumentală. ”Eu cred că a trebuit să-mi dau demisia doar pentru că am devenit membru al PMP…”, a răspuns Țecu, repus pe linie.

Din scurtul CV afișat pe perioada cât și-a ținut discursul reiese că Țecu e absolvent de liceu, cu cursuri de film și fotografie (sic!) la Madrid…dar e președintele ”celei mai mari asociații din diaspora” (în mintea lui, n.r.).

Urâtă surpriză pentru deputatul de diaspora Aurelian Mihai care, din câte au relatat unii membri prezenți în sală, ar fi fost scos din cărți, nefiind ales pe niciun loc eligibil pe listele PMP, deși trecuse de la PNL cu puțin timp în urmă. ”Promit o campanie de neuitat și un 11 decembrie după care unii vor pleca definitiv din politică! În diaspora nu este loc pentru șmecheri! Vom lupta până la capăt! Curând … Aurelian

…se pare că a ajuns la acel capăt.

Andi Rădiu
[email protected]

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident mortal la Teramo, româncă de 33 de ani s-a izbit violent cu mașina de un copac, tânăra a murit în drum spre spital

Teramo, îngrijitoare română atacată și lovită cu o macetă de rudele bătrânului, s-a ales cu răni pe tot corpul