in

Daniel Tecu, FADERE, a dat în judecată compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid”

Sprijinit de casa de avocatura spaniola „Paredes y Asociados”, FADERE a dat in judecata in aceasta dimineata compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid” si i-a ceut daune morale 100 000 Euro si scuze publice Poporului Roman. Banii vor fi cheltuiti intr-un proiect pentru imbunatatirea imaginii romanilor din Spania.

Acum 5 zile, actorul de filme pentru adulti „Torbe” a lansat o melodie cu numele „Soy un rumano in Madrid” care incearca pe langa alte insulte, sa spuna despre comunitatea romanilor din Spania ca este formata din hoti de buzunare si prostituate.

In urma scrisorii trimise de FADERE catre Youtube, melodia a fost blocata in noaptea trecuta, insa in aceasta dimineata „Torbe” a mai postat-o de inca doua ori.

„Sunt un român în Madrid şi te fac la buzunare”, un videoclip pe Youtube aruncă în aer imaginea românilor din Spania

Felicitam comunitatea romaneasca din Spania care s-a mobilizat intr-un mod spectaculos si a marcat clipul cu nu imi place. Rugam sa faca in continuare acest lucru.

„In aceasta dimineata am primit telefoane din partea mai multor spanioli care isi arata indignarea pentru postarea acestei melodii. Eu sper sa castigam acest proces si domnul Torbe sa stie ca romanii sunt oameni ingaduitori si buni, insa stiu sa isi apere si drepturile.”  a declarat Daniel Tecu presedintele FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa.

Presa FADERE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputatul Aurelian Mihai despre parodia „Soy un Rumano en Madrid”: ”De cea mai joasă speță”

Ministrul Bogdan Stanoevici în vizită la Madrid: „Organizați-vă din timp pentru a trimite reprezentanți la Congres”