in

Informații de la Ambasada României în Italia: Alegeri Europene 2019

Determinarea românilor din Italia să participe la viața politică și administrativă a societății italiene și europene în general, trebuie sa devină o componentă esențială a procesului de integrare a comunității.

Participarea civică la viața societății gazdă, va asigura o serie de consecințe benefice nu numai integrării ca fenomen ci și sistemului relațiilor intercomunitare actuale și viitoare și, de asemenea, imaginii de ansamblu a comunității.

Pornind de la această realitate, Ambasada s-a preocupat constant de participarea românilor din Italia la viața politică încercând să genereze un curent favorabil înscrierii acestora pe listele de alegători și candidați.

Întrucât, până la alegerile pentru Parlamentul European mai sunt aproape 3 luni, vă propunem, sub titlul „Alegeri Europene” un ghid de participare, ca alegător și/sau candidat, în țară sau în Italia.

„Alegeri Europene”

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, actrița Maia Morgenstern, interpretare de excepție într-un spectacol organizat cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Campobello di Licata, prins după ce a spart un apartament al unei pensionare. Iată ce-a furat