in

Roma, actrița Maia Morgenstern, interpretare de excepție într-un spectacol organizat cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului

Duminică, 27 ianuarie 2019, Teatrul Petrolini din Roma a fost gazda spectacolului ”O lecție de bune maniere” în interpretarea actriței Maia Morgenstern, cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizat de Accademia di Romania in Roma și Teatrul Evreiesc de Stat, cu patronajul Ambasadei României în Italia, în parteneriat cu Asociația Culturală Propatria din Roma și Teatrul Petrolini.

Evenimentul, cu o încărcătură emoțională deosebită, s-a bucurat de prezența unui public numeros, român și italian, care a asistat la o interpretare de excepție din partea protagonistei. Alături de publicul spectator a fost prezentă conducerea și staff-ul Accademiei di Romania și membri ai Ambasadei.

Ambasadorul României în Italia, George Bologan, prezent la eveniment, a transmis actriței felicitări pentru prestație și încurajări pentru activitatea sa de conștientizare cu privire la realitatea istorică a Holocaustului și de combatere a indiferenței și ignoranței prin educație.

Comemorarea victimelor Holocaustului, din România și de peste hotare, este un exercițiu de reflecție asupra episoadelor întunecate din istoria recentă și de interiorizare a lecțiilor trecutului pentru ca aceste tragedii să nu se repete niciodată.

Eliminarea din societate a atitudinilor rasiste, intolerante, xenofobe, antisemite și discriminatorii trebuie să reprezinte o prioritate pentru generațiile actuale, reprezentând un element integrant al Programului Președinției României la Consiliului Uniunii Europene care își propune o Europă a valorilor comune, a toleranței, a incluziunii și a coeziunii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Civitanova, se agață de volan și nu vrea să coboare din mașină, prins că circula ilegal cu un autovehicul cu numere românești

Informații de la Ambasada României în Italia: Alegeri Europene 2019