in

Civitanova, se agață de volan și nu vrea să coboare din mașină, prins că circula ilegal cu un autovehicul cu numere românești

Unui român rezident în regiunea Marche i-a fost sechestrată mașina, în urma unui control al carabinierilor. Mașina circula cu numere românești, deși șoferul avea rezidența de mult timp în Italia, iar conform noii ordonanțe este ilegal. Românul însă nu a vrut să coboare din mașină, ținându-se strâns de volan. Până la urmă, militarii l-au convins, dar a plătit pe loc amenda.

Carabinierii din Civitanova au oprit o mașină care circula cu numere de înmatriculare românești și au cerut actele autovehiculului și ale șoferului. Constatând că șoferul, un român în vârstă de 30 de ani, este rezident de mai mulți ani în Italia, au decis să aplice noile norme intrate în vigoare în acest an. Astfel, l-au anunțat pe șofer că mașina este sechestrată și lui îi va fi aplicată o amendă de 712 euro.

Românul, când a auzit că mașina îi va fi sechestrată, s-a agățat puternic de volan și i-a anunțat pe militari că el nu va coborî sub nicio formă din mașină.

Carabinierii l-au convins să coboare anunțându-l că îi vor duce mașina într-un loc pe care el îl dorește și nu va fi parcată într-un loc închis, unde să nu poată avea acces. Abia atunci când a văzut că sosește un camion de remorcare, românul a acceptat să coboare, dar a plătit amenda pe loc: 712 euro.

Cum poți radia din circulație autoturismul înmatriculat în România, FĂRĂ DEPLASARE ÎN ȚARĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, polițiștii italieni au salvat un român de la sinucidere, apoi i-au găsit 2 kg de droguri în casă

Roma, actrița Maia Morgenstern, interpretare de excepție într-un spectacol organizat cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului