in

Roma, polițiștii italieni au salvat un român de la sinucidere, apoi i-au găsit 2 kg de droguri în casă

Hashish și marijuana au fost confiscate de poliție într-un apartament din cartierul Torrenova, Roma. Arestatul, în vârstă de 30 de ani, tocmai încercase să se sinucidă, mama lui declarând că e din motive sentimentale, dintr-o relație eșuată.

Polițiști italieni, din San Basilio și Prenestino, au fost chemați să intervină noaptea trecută la Torrenova pentru a încerca să evite o încercare de sinucidere a unui tânăr. La fața locului au găsit un român de 30 de ani care își înfășurase o eșarfă în jurul gâtului, încercând să se prindă pe scări. Militarii l-au salvat, tânărul fiind însoțit la spitalul din apropiere.

În apropierea locului unde încercase să se sinucidă, agenții au găsit-o pe mama bărbatului, care le-a povestit despre depresia fiului său din cauza încheierii unei relații cu o fată. Apoi, au intrat în camera lui să caute o scrisoare de adio sau un bilet, dar spre surprinderea lor au găsit o pungă mare cu marijuana.

Agenții au căutat apoi în toată casa și au găsit 12 pachete cu hașiș pentru o greutate totală de 1,8 kilograme și alte opt pachete de hașiș cântărind 125 de grame, ascunse în două pungi, un cântar de precizie și diverse materiale pentru ambalarea dozelor.

La sfârșitul anchetelor, românul de 30 de ani a fost arestat pentru posesie și trafic de droguri.

Veneția, bunuri de un milion de euro confiscate de la o familie de români, vindeau sute de kg de droguri

Torino, confesiunea unui tânăr român de 22 de ani: ”Fur pentru a-mi cumpăra droguri, deoarece mama nu-mi dă banii mei”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, i-a distrus mașina și apoi a urmărit-o cu ciocanul, român arestat după ce și-a agresat fosta iubită

Civitanova, se agață de volan și nu vrea să coboare din mașină, prins că circula ilegal cu un autovehicul cu numere românești