in

Italia, i-a distrus mașina și apoi a urmărit-o cu ciocanul, român arestat după ce și-a agresat fosta iubită

Un român a distrus maşina fostei iubite, în Italia, apoi a alergat-o cu ciocanul, pe stradă. Bărbatul a atacat-o pe femeie într-o dispută legată de custodia fiului lor. Scenele nebune au fost surprinse miercuri la Limena, în Italia, scrie observator.tv, acolo unde locuieşte românca în vârstă de 30 de ani şi fiul ei, în apartamentul pe care l-a împărţit cu tatăl băiatului, un român în vârstă de 38 de ani.

După despărţire, acesta s-a mutat la Vicenza, dar venea des în zona Padova, pentru a-şi vedea băiatul. Nu se cunosc încă motivele pentru care miercuri a atacat-o pe fosta sa iubită cu un ciocan, pe stradă, distrugând mai întâi maşina acesteia, un BMW X3. Când tânăra româncă a ieşit din maşină, bărbatul a urmărit-o cu ciocanul deasupra capului, ameninţător.

Victima a scăpat refugiindu-se într-un magazin, iar martorii au alertat poliţia. Agenţii sosiţi la faţa locului l-au arestat pe român şi l-au acuzat de producerea de daune materiale, ameninţări şi alte violenţe.

Milano, mesaj primit de o familie de români după ce copilul lor a dispărut: “Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată”,

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românca abandonată la San Benedetto, conaționalii noștri s-au mobilizat pentru a o ajuta, iată unde puteți suna

Roma, polițiștii italieni au salvat un român de la sinucidere, apoi i-au găsit 2 kg de droguri în casă