in

Lotul Angliei de Qwan Ki Do, compus din 7 români, a obţinut 6 medalii la Campionatul European

Copiii români antrenați de Irina Adam, Director Tehnic de Qwan Ki Do al Marii Britanii, s-au întors de la de la Campionatul European organizat în Germania, cu șase medalii.

Lotul Angliei de Qwan Ki Do, condus de Irina Adam și compus din 7 membri, toți români, Roger Mihai Berlea, Maximus Ene Berlea, Evelin Anca Olteanu, Andreia Steclaru, Ramona Anechite, Robert Adam Anechite și Vladimir Bursuc, a obținut la campionatul European din Germania 5 medalii de bronz și una de argint.

La proba tehnică de Thao Quyen, categoria 9-10 ani fete, Andreia Steclaru a obținut locul 2 si Evelin Anva Olteanu locul 3, la 10-12 ani fete, Ramona Anechite a câștigat medalia de bronz, iar la categoria 7-8 ani băieți, Robert Adam Anechite s-a clasat în final pe treapta a 3-a a podiumului. La proba Giao Dao –lupta pe echipe, Evelin Anca Olteanu și Andreia Steclaru s-au clasat pe locul 3 la categoria 9-10 ani fete.

La campionatul european de anul acesta au participat aproape 300 de copii și juniori.

Irina este Director Tehnic de Qwan Ki Do al Marii Britanii, fiind prima și singura femeie din lume cu acest titlu. Românca, care a pus bazele Federației britanice de Qwan Ki Do, a înființat în UK trei cluburi unde poate fi practicată această artă marțială: în Hendon, în Kentish Town și în Enfield.

Cursurile sunt adresate tuturor persoanelor începând cu vârsta de 4 ani. Totodată, cursurile sunt împărțite pe grupe de vârste, 4- 7 ani, 8 -11 ani, 12-16 ani și peste 16 ani, grupa de adulți. Antrenamentele se țin de două ori pe săptămână pentru fiecare grupă, iar abonamentul lunar costă £40 pentru copii și £50 pentru adulți, prima ședință fiind gratuită.

Integral şi Galerie Foto pe Ziarul Românesc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum au petrecut Paştile deţinuţii români din Pescara

România, printre ţările cu cel mai ridicat potenţial de creştere din CEE