in

Ministrul Muncii se bazează pe întoarcerea românilor din diaspora, pentru finanţarea pensiilor majorate

Ministrul Muncii din Guvernul Dăncilă se uită cu speranță spre granițe, pentru a-i vedea întorcându-se pe românii din diaspora. Ei sunt ultima speranță, pe ei se bazează ministrul pentru finanțarea majorării pensiilor care a fost introdusă de guvern.

Este nevoie de foarte mulți bani în plus, pentru creșterea punctului de pensie, de la 1 septembrie 2019, la 1265 lei. Anul acesta va fi nevoie de 8 miliarde de lei, dar în 2022, de exemplu, va fi nevoie de 80 miliarde lei.

Românii din diaspora își fac bagajele

Într-un interviu la Digi 24, Marius Budăi a explicat de unde vor veni banii: se vor întoarce mulți români din străinătate care se vor angaja în România și vor plăti impozite.

«Cu siguranță, numărul de angajați va crește. Prin această majorare a salariului minim, de ridicat veniturile populației din România, prin acea măsură de o fiscalizare mai mică în construcții și creşterea salariului minim și prin discuțiile cu patronatele și sindicatele din construcții, deja, timid, ușor, la nivel de zeci, sute de oameni încep să se întoarcă în România.

Mesaj dur la adresa ”badantelor” române din Italia: ”Măi femei, vă mai faceți bine? Unde a plecat demnitatea voastră?”

Deja sunt tot mai interesați să revină acasă, pentru că nu e ușor nici acolo să-și câștige existența. Dacă ușor-ușor ridicăm masa salarială, veniturile, chiar dacă nu reușim în scurt timp să ajungem egal la egal cu UE, toate acestea sunt cumuli de factori de a aduce oamenii din afară, de a creşte numărul de locuri de muncă, de a face infuzie în investiții.», a declarat Marius Budăi.

Ministrul muncii: «Vrem să aducem români din străinătate, nu pakistanezi. Avem o bursă a locurilor de muncă în Italia şi Spania»

Românii din Italia, chemați în țară pe salarii de minim 4000 de lei: ”Vom face la Milano sau Torino o bursă a locurilor de muncă”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Emisiunea „Români pentru Români” de la Dacia – Televiziunea Românilor, se transmite online în fiecare joi și în reluare duminica

Natalia Intotero a trecut de partea Revoluției: «Sunt foarte bucuroasă că diaspora a votat!»