in

Natalia Intotero iese la atac: «Ludovic Orban își bate joc de românii din diaspora»

Natalia Intotero, ministrul interimar pentru românii de pretutindeni, îl acuză pe premierul desemnat Ludovic Orban că vrea să desființeze acest minister în viitorul Guvern este ”o bătaie de jos la adresa românilor din diaspora”.

”Bătaie de joc la adresa românilor de pretutindeni!”, se intitulează mesajul ministrului diasporei.

„Ludovic Orban își bate joc de cei peste 9 milioane de români, desființând Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

PNL a acuzat mereu PSD că nu respectă diaspora și comunitățile istorice. În realitate, decizia de a desființa Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dovedește oricărui om lucid din România și din lume că pentru Orban și PNL, românii de peste granițe nu reprezintă altceva decât o sursă de voturi, o masă de manevră.

Soluția nu este deființarea ministerului, ci consolidarea acestui minister, al cărui rol principal îl reprezintă întărirea legăturilor românilor din țară cu milioanele de români din afara granițelor.

Din păcate, pentru PNL, legăturile de suflet ale românilor nu contează. Pentru ei, singura obsesie valabilă rămâne distrugerea cu orice preț a PSD-ului și a României!

Faptul că PSD a demonstrat, prin acțiuni concrete, că românii de peste granițe sunt importanți pentru fiecare dintre noi, pentru cei din țară, și în al doilea rând, pentru bunul mers al României, nu poate fi pe placul unor oameni care nu vor altceva decât putere, indiferent de preț și indiferent de suferințele pe care le provoacă.”, a scris Natalia Intotero pe Facebook.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viorel Badea, deputat de diaspora, de acord cu distrugerea creației sale: «Acest minister, practic, a fost înființat de mine în 1999. Sub PSD a funcționat jalnic»

Accident cumplit la Jesolo, un român de 38 de ani a murit între fiarele contorsionate ale mașinii