in

Accident cumplit la Jesolo, un român de 38 de ani a murit între fiarele contorsionate ale mașinii

Accident cumplit în Via Roma din Jesolo, în provincia Veneția, în 24 octombrie, la scurt timp după ora 18.30: un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite.

S-au ciocnit frontal două mașini. Victima este șoferul uneia dintre cele două mașini implicate: a rămas prins între fiarele contorsionate, pe scaunul șoferului.

Marius Tulea era rezident la Jesolo

Pompierii au intervenit prompt, l-au extras și l-au încredințat medicilor de la 118, dar, în ciuda încercărilor prelungite de a-l reanima, nu a fost nimic de făcut.

Este vorba de un cetățean român în vârstă de 38 de ani, Marius Tules, rezident în Jesolo. Șoferul celeilalte mașini și fiul său au fost ușor răniți. Dinamica accidentului este cercetată de poliția locală. Potrivit primelor informații, mașina românului a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu mașina în care se afla un italian cu fiul său minor. Este posibil ca românul să fi adormit la volan.

Marius Tules, mort în accident rutier la Jesolo

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Natalia Intotero iese la atac: «Ludovic Orban își bate joc de românii din diaspora»

Mașină suspectă controlată, surpriza agenților din Alessandria: „Suntem polițiști români sub acoperire, suntem colegii voștri”