in

Mașină suspectă controlată, surpriza agenților din Alessandria: „Suntem polițiști români sub acoperire, suntem colegii voștri”

Agenților din Alexandria care i-au verificat în Piazza Santo Stefano, cei doi le-au spus că sunt „colegii” lor sub acoperire.

Agenții echipei mobile din Alexandria au denunțat doi bărbați pentru deținere de semne distinctive contrafăcute. Cei doi, sâmbăta trecută, în jurul orei 17.30, se aflau la bordul unei mașini cu număr de înmatriculare străin, care traversa Via Milano și apoi s-a oprit în Piazza Santo Stefano.

Agenții au procedat la controlul actelor ocupanților, și imediat cei doi bărbați au arătat semne evidente de agitație. Au spus poliției că se grăbesc, pentru că erau în misiune de serviciu. Unul dintre cei doi a prezentat și o insigna, despre care a afirmat că aparține Poliției Române. Bărbatul a spus că este un agent al departamentului antidroguri sub acoperire din România, iar acel control îi afecta misiunea incognito.

Polițiștii au descoperit în mașină și o a dpua insignă, care aparținea pasagerului. Din anchetele ulterioare, însă, a rezultat că cei doi români, ambii cu antecedente în provincia Torino, nu făceau parte din nicio forță de poliție și că acele insigne erau false. Materialul a fost confiscat, iar cei doi denunțați.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident cumplit la Jesolo, un român de 38 de ani a murit între fiarele contorsionate ale mașinii

Caz din Italia: ”Învățătoarea l-a îmbrâncit cu violență pe copilul meu, urlând la el în fața tuturor. Ce pot să fac?”