in

Senatorul Bădălău, cel care s-a p… pe diaspora, va deveni ministrul Economiei

Surprize în componența noului guvern Dăncilă 2, votat luni în Comitetul Executiv Național al PSD. La ministerul Economiei, în locul lui Dănuț Andrușca, vine vestitul senator Nicolale Bădălău, președintele PSD Giurgiu, cel care s-a pișat pe diaspora pe ritmuri de manele, la o petrecere organizată acasă la el.

Imaginile cu petrecerea organizată de Niculae Bădălău în Bolintin, jud. Giurgiu, în 30 august, au revoltat diaspora.

“Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa….că şi ăştia a zis <<M…PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai,lai,lai că noi ne pi…m pe ea”, a spus lăutarul la microfon. Ulterior, senatorul PSD a spus că dezaprobă mesajul: „E o petrecere privată la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat”, a declarat Niculae Bădălău, pentru MEDIAFAX.

Din primele informații, noii miniștri sunt: Ministerul Dezvoltării: Ilan Laufer.  Ministerul Apărării: Gabriel Leş.  Ministerul Educaţiei: Ecaterina Andronescu. Ministerul Muncii: Marius Budăi.  Ministerul Economiei: Niculae Bădălău.  Ministerul Comunicaţiilor: Alexandru Petrescu. Ministerul Tineretului şi Sportului: Bogdan Matei.  Ministerul Cercetării şi Inovării: Nicolae Hurduc.  Ministerul pentru Afaceri Europene: George Ciamba.

Rămâne în funcție Natalia Intotero, ministru pentru Românii de Pretutindeni și revine în guvern Alexandru Petrescu, un român care vine din diaspora de la Londra, unde a lucrat în domeniul bancar.

 

UPDATE: Senatorul Nicolae Bădălău a depus jurământul în fața președintelui Iohannis, marți, 20 noiembrie.

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Senatorul Viorel Badea, despre manelele anti-diaspora: «O grohaială colectivă, la o chermeză tocmită de PSD»

Ce spune senatorul Bădălău, după petrecerea cu „ne p… pe diaspora: «Nu pot controla repertoriul. Dar nu e petrecere la români fără bere şi manele»

Scandalul „Ne p… pe diaspora”, o singură asociație, din Spania, cere DEMITEREA din toate funcțiile politice a Senatorului Bădălău

Sindicatul Românilor din Italia, denunț împotriva lui Nicolae Bădălău la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Unui amic i s-a oferit un salariu de 1 milion de dolari plus bonusuri la Facebook în SUA, dar a ales sa se întoarcă în România»

Român campion în Italia, printre cei mai buni din lume la preparat cocktailuri pe bază de cafea