in

Scandalul „Ne p… pe diaspora”, o singură asociație, din Spania, cere DEMITEREA din toate funcțiile politice a Senatorului Bădălău

Dintre sutele de asociații românești care împânzesc mapamondul, care teoretic apără românii din diaspora, una singură, din Spania, a reacționat la derapajul senatorului Nicolae Bădălău, președintele PSD Giurgiu.

Asociația FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) solicită conducerii Partidului Social Democrat, demiterea din toate funcțiile politice a senatorului Nicolae Bădălău.

„Astăzi, un deputat a publicat o înregistrare video, în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de maneliști care îi dedică o melodie cu mesaj obscen  împotriva diasporei. Refrenul era “Să vină Diaspora că noi ne p…m pe ea”. În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău si PSD sunt văzuți ca fiind “învingători”.

Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace intr-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignați de faptul că politicieni de la vârful partidelor, alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul  “M..e PSD”) sau împotriva categorii sociale.

Cât îi privește pe autorii acestei “opere”, le reamintim maneliștilor că, din păcate majoritatea banilor pe care îi câștigă sunt din așa zise spectacole organizate în străinătate. După un astfel de mesaj, s-ar putea ca românii din diaspora să renunțe la serviciile lor.” se spune în comunicatul asociației.

“Românii din diaspora și-au părăsit țara, casa și familiile pentru a pleca în țări străine din cauza proastei administrări a țării. Majoritatea dintre ei muncesc din greu pentru a trimite bani celor dragi din țară, iar mulți dintre ei tânjesc de dorul celor lăsați acasă.

Toți așteaptă din partea politicienilor să pună Romania pe un curs sănătos, pentru a se putea  intoarce acasă cât mai repede.

Prin astfel de ieșiri în decor, politicienii de teapa senatorului Bădălău, indiferent de orientarea lor, nu au cum să fie învingători, pentru că a eceasta ar fi o victorie a pornirilor animalice împotriva bunului simț și civilizației”, a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE.

În 31 august, a fost publicat pe Facebook un video cu Senatorul PSD Niculae Bădălău dansând la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Filmul a fost publicat de deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

Petrecerea ar fi avut loc în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

Demisia lui Bădălău a mai fst cerută de „PACT pentru România”, un mic partid din România.

PACT pentru România solicită demisia imediată a senatorului Niculae Bădălău, în urma scandalului privind jignirile ruşinoase aduse românilor din diaspora.

PACT pentru România susţine că prin acest comportament incalificabil la care s-a pretat sau pe care l-a tolerat, Niculae Bădălău a încălcat mai multe prevederi ale Legii nr. 96 din 21 aprilie 2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, şi prin urmare, trebuie să-şi prezine urgent demisia:

Capitolul III, Art. 10:

Deputaţii şi senatorii au îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţiile electorale pe care le reprezintă, respectiv al cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, pe care îi reprezintă.

Capitolul III, Art. 13:

Deputaţii şi senatorii sunt datori să manifeste pe durata exercitării mandatului fidelitate faţă de România şi popor şi respect faţă de oameni.

Capitolul III, Art. 14, 1):

Deputaţii şi senatorii sunt obligaţi să respecte prevederile regulamentelor, să se supună normelor de conduită civilizată, de curtoazie şi de disciplină parlamentară şi să nu aibă atitudini sau să folosească expresii ori cuvinte injurioase, ofensatoare, discriminatorii sau calomnioase.

Ce spune senatorul Bădălău, după petrecerea cu „ne p… pe diaspora: «Nu pot controla repertoriul. Dar nu e petrecere la români fără bere şi manele»

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce spune senatorul Bădălău, după petrecerea cu „ne p… pe diaspora: «Nu pot controla repertoriul. Dar nu e petrecere la români fără bere şi manele»

Alessandria, a fost arestat Silviu Dima, zis Cartuș, capul unei bande care a dat 35 de lovituri în 5 luni