in

Și-a uitat soția pe stradă în drum spre petrecerea de Anul Nou, și-a dat seama abia dupa 160 km

Și-a uitat soția pe stradă


Și-a uitat soția pe stradă după o scurtă oprire în timpul unei călătorii cu mașina, dar și-a dat seama doar după ce a parcurs 160 de kilometri. I s-a întâmplat unui cuplu din Thailanda în drum spre petrecerea de Anul Nou unde urmau să sărbătorească împreună cu familia.

>>> De necrezut! A plecat spre Italia, dar și-a uitat nevasta într-o parcare din Ungaria, fără documente, bani și telefon

Și-a uitat soția pe stradă

Și-a dat seama abia după ce a parcurs 160 de kilometri că soția lui nu mai era cu el în mașină. Cu toate acestea, când a încercat să o contacteze, și-a dat seama că atât telefonul mobil, cât și portofelul au rămas în mașină. Nefericita soție nu se ascunsese, ci rămăsese pe stradă, unde soțul oprise puțin mai devreme să alimenteze cu benzină, relatează fanpage.it.

Este o poveste singulară care vine din Thailanda și care prezintă un cuplu, format din soț și soție, care își aleseseră o sărbătoare de Anul Nou. Boonton Chensu, 55 de ani, și Amanuy Chaimoon, 49 de ani, călătoreau spre orașul lor natal din provincia Mahasara Kham pentru a petrece ultima zi a anului cu familia lor. Însă ceva a mers prost în timpul călătoriei .

>>> Româncă din Italia, plecată cu autocarul în țară, ȘI-A UITAT COPILUL într-o parcare din Ungaria

Boonton s-a oprit la o benzinărie pentru alimenta și a merge la baie. O perioadă de timp în care și soția lui, care între timp se odihnea pe bancheta din spate a mașinii, a decis să ia o pauză. Cu toate acestea, Amanuy, spre deosebire de soțul ei, a căutat un loc retras pentru a face pipi fără a-și lua cu ea telefonul mobil, poșeta sau alte efecte personale.

Soțul a plecat fără ea

Între timp, soțul, care a urcat din nou în mașină fără să observe absența soției, a pornit mașina și a plecat, lăsând-o efectiv pe femeie pe stradă noaptea, fără bani sau telefon mobil, ascunsă în spatele unui tufiș. Când femeia de 49 de ani și-a dat seama că soțul ei este dispărut și că e singură, cu benzinăria închisă, a început să meargă pe jos pentru a ajunge în cel mai apropiat oraș, Kabin Buri. Și așa la 5 dimineața, după o plimbare de 20 de kilometri, a cerut ajutor de la o secție de poliție.

După ce a reușit să-și contacteze soțul explicându-i ce s-a întâmplat, bărbatul se pare că s-a întors să-și recupereze soția scuzându-se în mai multe rânduri. Femeia s-a urcat înapoi în mașină și au continuat astfel drumul spre Revelion.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Accident grav în Lombardia

Accident grav în Lombardia: un bărbat a murit după ce a încercat să evite impactul cu o căprioară, o altă persoană e rănită

Italia româncă nepoții intoxicați

Italia, centrala de gaz defectă, o româncă si nepoții ei intoxicați: ”Dacă am fi adormit, nu ne-am mai fi trezit niciodată”