in

Accident grav în Lombardia: un bărbat a murit după ce a încercat să evite impactul cu o căprioară, o altă persoană e rănită

Accident grav în Lombardia. Șoferul se ferește de o căprioară, dar se ciocnește cu o mașină pe banda opusă: un agent de pază de 62 de ani a murit.

Accidentul produs miercuri seara pe fostul drum provincial 38, din Cosio Valtellino, o comună din provincia Sondrio, Lombardia. Victima a intrat în coliziune cu mașina unei femei, care a fost grav rănită. Animalul a fost de asemenea ucis, scrie milano.corriere.it.

Italia, băiat român de 15 ani evită o tragedie: l-a auzit pe un conațional care voia să omoare o româncă și a anunțat carabinierii

Accident grav în Lombardia

S-a întâmplat miercuri seară, puțin după ora 22.00, la Cosio Valtellino, în provincia Sondrio. Dinamica accidentului este investigată de poliția rutieră din Sondrio, care a participat la fața locului, dar, potrivit primelor concluzii, accidentul fatal a fost cauzat de încercarea victimei de a se feri de animal, care a fost găsit ulterior mort pe marginea drumului.

De asemenea, a fost grav rănită, dar nu este în pericol de moarte, o femeie de 51 de ani, care a fost transportată la spitalul din Sondrio. Ajutorul a fost inutil pentru agentul de pază, care tocmai își preluase serviciul și se deplasa în direcția Colico.

Când personalul medical, împreună cu pompierii, au ajuns la fața locului, șoferul nu mai avea ce să facă. Cadavrul cerbului, care rămâne de clarificat dacă a fost lovit înainte sau după carambol, a fost recuperat de polițiștii din provincie. Cele două mașini implicate în accident au fost confiscate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Rate neplătite la mașina din Italia

A plecat din Italia cu tot cu Mercedesul luat în rate. Autoritățile române i-au pus sechestru pe mașină: „Semnalată ca furată”

Și-a uitat soția pe stradă

Și-a uitat soția pe stradă în drum spre petrecerea de Anul Nou, și-a dat seama abia dupa 160 km