in

Sindicatul Românilor din Italia, denunț împotriva lui Nicolae Bădălău la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Asociația Sindacato Immigrati, Sindicatul Românilor din Italia, reprezentat prin Bob Vasile a depus la CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării), în numele membrilor de sindicat și din comunitatea românilor aflați în scopul muncii în Italia, o plângere împotriva senatorului PSD, Nicolae Bădălău, după ce la una dintre petrecerile la care demnitarul era naș mare, a acceptat și încurajat folosirea unor melodii care aveau versuri jignitoare la adresa diasporei „Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”.

În motivele cererii depuse, Vasile Bob menționează: Nicolae Bădălău a acceptat tacit, în mod pasiv, consimțind solicitarea formației muzicale ca să fie difuzate în mod repetat, pe stațiile de amplificare, texte jignitoare și insulte la adresa românilor rezidenți în Diaspora

”Calitatea numitului Nicolae Bădălău, ca organizator al evenimentului dar și atitudinea sa pasivă, consimțământul său tacit în fața cererii orchestrei, a permis repetarea cu obstinație a cuvintelor injurioase din text deși avea calitatea de PARLAMENTAR ales în parlamentul României, care a depus un jurământ ce îl obliga la protejarea tuturor categoriilor de cetățeni români, indiferent unde aceștia au domiciliul ori își desfășoară activitatea profesională.

Considerăm că prin faptele incriminate a fost supus la un tratament injust un grup de persoane, o comunitate, față de alte persoane.”, mai scrie în petiție.

”Comunitatea românilor din Italia, asociați în Sindicatul Românilor din Italia – comunitate ce numărăpeste 100.000 de membri înscriși și susținători – a fost grav zdruncinată moral de injuriile proferate la adresa comunității, cu asentimentul tacit al celui incriminat mai sus, injurii de natură să pună comunitatea într-o lumină nefastă, dat fiind și amploarea internațională pe care aceste injurii au produs-o, inclusiv în media din Italia și din toată lumea.”, a mai motivat Vasile Bob, în calitatea sa de reeprezentant al membrilor și simpatizanților ”Sindacato Immigrati” din Italia.

Tot în calitatea de reprezentant al asociației, Vasile Bob a mai prezentat un denunț asemănător și în cazul Ioan Rus. În data de 10 iunie 2015, fostul Ministru al Transporturilor IOAN RUS, în cadrul unei emisiuni difuzată de postul DIGI 24 TV, la o oră cu audiență ridicată, a  avut declarații jignitoare despre românii care lucrează în străinătate.

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Ce spune senatorul Bădălău, după petrecerea cu „ne p… pe diaspora: «Nu pot controla repertoriul. Dar nu e petrecere la români fără bere şi manele»

Scandalul „Ne p… pe diaspora”, o singură asociație, din Spania, cere DEMITEREA din toate funcțiile politice a Senatorului Bădălău

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Angajatorii români importă forţă de muncă din ţările asiatice. Trebuie să îi plătească cu minim 500 euro

Senatorul Viorel Badea, despre manelele anti-diaspora: «O grohaială colectivă, la o chermeză tocmită de PSD»