in

Slovenia, șoferii sunt obligați să prezinte certificatul Covid pentru a alimenta cu benzină

Slovenia a introdus reguli stricte la alimentarea cu combustbil în toate benzinăriile. Șoferii sunt obligați să prezinte certificatul Covid pentru a putea alimenta cu benzină.

Măsura a fost introdusă din 14 septembrie, numeroși șoferi fiind nemulțumiți.

Nu au existat incidente în Slovenia în prima zi de restricții epidemiologice mai stricte, cu o oarecare nemulțumire în rândul cetățenilor nevaccinați, în special a șoferilor care nu au putut să-și alimenteze mașinile fără un certificat COVID-19, scrie n1info.com.

Călătorii dintr-un autocar Atlassib, jefuiți în Slovenia. Acuzația unui pasager: «Șoferii mână în mână cu hoții»

Majoritatea furnizorilor de benzină și motorină, inclusiv cei din Ljubljana, care operează cel mai mare număr de stații de benzină din țară, aplică cu rigurozitate noile restricții.

Pompele de combustibil sunt activate NUMAI DUPĂ CE șoferul prezintă un certificat care demonstrează că s-a recuperat de la COVID-19, a fost vaccinat sau a avut test negativ.

Angajații de la stațiile de benzină au spus că nu au existat întârzieri în prima zi a intrării în vigoare a noilor restricții, fiind raportat un singur incident la Brezice.

Șoferii din transportul internațional au fost scutiți de noile restricții și pot încă să-și alimenteze vehiculele fără restricții majore, dar trebuie să poarte o mască atunci când plătesc combustibilul la stația de benzină.

Regula privind certificatul obligatoriu COVID-19 pentru o serie de servicii și activități economice, care se aplică atât furnizorilor acestor servicii, cât și clienților acestora, a fost introdusă din cauza unei situații epidemiologice agravate.

Guvernul sloven nu exclude introducerea unor restricții suplimentare dacă rata de vaccinare nu crește rapid și numărul de noi infecții și spitalizări continuă să crească la ritmul actual.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
spulberat cu masina

Reglare de conturi la Brăila: Tânăr spulberat intenţionat cu maşina. ”Ai murit, mă?” – VIDEO

claudia sabou torino

Candidată la Torino, pe listele Circumscripției nr. 5. Claudia Sabou: ”Trebuie să transmitem un exemplu bun și țării noastre”