in

Candidată la Torino, pe listele Circumscripției nr. 5. Claudia Sabou: ”Trebuie să transmitem un exemplu bun și țării noastre”

Claudia Sabou are 46 de ani, este originară din Cleja, județul Bacău unde a absolvit și liceul. Căsătorită din 1997, a plecat împreună cu familia mai întâi în Ungaria, timp de 2 ani, pentru a-și încerca norocul, lucrând în speranța unui trai mai bun, după care a venit în Italia, la Torino unde s-a și stabilit.

„Am început să lucrez ca și guvernantă în case (colf) până când s-a născut primul meu copil apoi am decis să devin casnică la timp plin deoarece, ulterior s-a născut și cea de-a doua mezină a familiei”, ne-a declarat ea.

Claudia este și membru al Partidului Național Liberal, filiala Diaspora Torino iar acest lucru i-a dat și curajul de a candida pe listele Consilierilor Comunali la Circumscripția nr. 5 din  partea Forza Italia-Torino.

Ce proiecte ai pentru comunitate?

”Prin candidatura mea, îmi doresc să ajut comunitatea noastră iar obiectivul meu este chiar acesta, să dau o mână de ajutor românilor și de ce nu, și altora, pentru a se integra în comunitate și a-i stimula să ia parte în deciziile comune.”

Care sunt problemele mai importante?

”Totodată îmi doresc să pot să-i ajut pe cei aflați în dificultatea de a-și găsi un loc de muncă și un adăpost unde să poată sta pentru că sunt unele dintre problemele cu care se confruntă mulți dintre străinii ajunși aici în țara gazdă.

”Îmi doresc să pot să îi ajut, să ajungă la cât mai multe informații și să devină mai vizibili în comunitate, să se facă auziți în sensul bun al cuvântului, în circumscripția noastră și împreună să reușim să înfruntăm diferite probleme, să ne ajutăm între noi la nevoie în orice situație.”

Ce mesaj ai pentru alegători?

”Comunitatea noastră este mare iar eu vă ofer susținerea mea și vă transmit mesajul că vă voi fi alături. Trebuie să transmitem un exemplu bun și țării noastre, să se simtă că noi suntem aici și pentru ei și nu ne-am uitat rădăcinile, chiar dacă suntem departe. Noi vă suntem alături și vă mulțumim!”.

Adriana Maria Weissenbacher- Ancona

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local la Primăria Romei: ”Candidez pentru românii care au prins rădăcini aici”

Un român candidează la alegerile locale din Torino. Cristian Mihai Pascariu: ”Luați în serios importanța alegerilor!”

Honorius Barnisca, român candidat la Roma, din partea Lega Salvini: ”Pentru ca vocea noastră să fie auzită!”

Daniela Lache, antreprenoare la Torino, candidează pentru Consiliul Local: ”Se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”

Iulian Ciofu candidează pentru un loc la Circumscripția 5 din Torino: ”Sunt un om simplu, care știe ce înseamnă să pornești de la zero”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cresc preturile la benzina in Italia

Slovenia, șoferii sunt obligați să prezinte certificatul Covid pentru a alimenta cu benzină

activist batut padure

Doi jurnaliști și un activist de mediu, bătuți crunt în pădure: „M-au trimis acasă în fundul gol”