in

Reglare de conturi la Brăila: Tânăr spulberat intenţionat cu maşina. ”Ai murit, mă?” – VIDEO

A spulberat intenţionat un om cu maşina, dar procurorii l-au lăsat în libertate. Se întâmplă în România, la Brăila. Deși a fost spulberat de mașină ca o popică, tânărul lovit, de 29 de ani, este în afara oricărui pericol, potrivit poliției. Șoferul care a intrat în el intenţionat, conform imaginilor, nu a fost nici reținut și nici arestat preventiv, potrivit presei locale. Mai mult, acesta s-a dat jos din maşină şi l-a întrebat pe cel lovit: „Ai murit? Nu mai eşti şmecher?”.

O reglare de conturi dusă la extrem. Un bărbat a vrut să-şi răzbune fratele agresat de tânărul de 29 de ani. S-a urcat la volan, a apăsat tare pedala de acceleraţie şi nu i-a mai păsat de urmări. L-a izbit cu putere pe tânăr iar victima a rămas întinsă pe drum, fără să mai mişte minute bune.

Amendat şi lăsat fără maşină. Drama unui român venit în Italia să îşi trateze fiul bolnav de leucemie

Scenele incredibile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, imaginile publicate în exclusivitate de debraila.ro arătând că presupusul agresor a coborât la victimă și i-a adresat câteva înjurături și întrebându-l ”Ai murit, mă?”.

Pe filmare se observă cum tânărul, în vârstă de 29 de ani, sta în afara părţii carosabile, pe marginea străzii, moment în care, deşi încearcă să se ferească, autoturismul îl spulbera.

Deşi pare greu de crezut, tânărul lovit cu maşina nu a avut decât câteva zgârieturi. Medicii de la spitalul din Brăila l-au lăsat să plece acasă după ce l-au consultat.

Deşi imaginile arată clar intenţia de răzbunare, oamenii legii nu l-au reţinut pe şofer. Iar maşina, probă importantă în dosar, a stat nemişcată în faţa casei aproape 24 de ore de la incident.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]
green pass italia toti angajatii

Este OFICIAL! Italia, Green Pass obligatoriu pentru toţi angajaţii

cresc preturile la benzina in Italia

Slovenia, șoferii sunt obligați să prezinte certificatul Covid pentru a alimenta cu benzină