in

„Suntem traci”, delirul unor români din diaspora care nu au vrut să prezinte pașapoartele la graniță – VIDEO

Au vrut să treacă de granița Ungariei cu România prezentând „pașapoarte de traci”. O familie formată dintr-un bărbat, o femeie și trei copii a fost reținuta duminică seara de autoritățile maghiare, pe sensul de intrare în România, la punctul de frontiera Nadlac 2, potrivit lugojinfo.ro.

Familia venea din Danemarca cu o mașină cu plăcuțe de înmatriculare pe care scria „TRACIA”.

Le-au declarat polițiștilor maghiari că sunt traci și se întorc în țara în care s-au născut, prezentând un fel de „pașapoarte de traci”, refuzând să prezinte polițiștilor de frontieră maghiari documente valabile.

Spiritele s-au încins la vamă, ungurii au cerut ajutorul colegilor români, iar „tracii” s-au baricadat în mașină, blocând sensul de intrare în țară.

În cele din urmă, polițiștii au deschis mașina și l-au imobilizat pe capul familiei, în vârstă de 35 de ani. Cei cinci se întorceau din Danemarca în România, fiind originari din comuna Fârdea din Timiș.

Cei cinci au fost reținuți pentru verificări, deoarece nu au putut prezenta nici un document de identitate al lor sau al mașinii, adulții arătând doar niște hârtii fără valoare care nu pot înlocui documentele de identitate.

În final au fost lăsați să intre în țară, fiind cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, fals privind identitatea, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau cu numere de înmatriculare false.

https://www.facebook.com/kokkinos.pusili.1/videos/368966814529456

Îndrăgitul prezentator italian Carlo Conti, în stare gravă: „Acest Covid este o fiară urâtă”

Italia SE ÎNCHIDE după ora 22.00, noul decret al Guvernului. Bilanț uriaș, 28.244 de cazuri noi și 353 de decese