in

Trăiau între munți de gunoaie, șobolani, fecale: Evacuați de forțele speciale din Casa Ororilor la Berlin

Circa 120 de persoane trăiau în condiții de igienă catastrofale într-un imobil la Berlin, de aceea autoritățile au decis să intervină decisiv și să evacueze imobilul.

Luni, 16 aprilie, al ora 9 fix, zeci de polițiști echipați în complete de protecție, ca pentru a face față unor arme chimice, au descins în imobilul din cartierul Berlin-Wedding, din Kameruner Straße, colț cu Lüderitzstraße. În total au intervenit 120 de polițiști din poliția locală din Berlin, din poliția federală și din echipele de intervenție specială, potrivit Bild.

Decizia de evacuare a fost luată după ce au avut loc mai multe incendii. Apa fusese tăiată de mult, iar în casă erau trase cabluri improvizate pentru curent electric.

Pompierii care au intervenit pentru a stinge incendiile au fost șocați de condițiile în care trăiau ocupanții imobilului, între munți de gunoaie, șobolani, miros de fecale și urină.

De multe ori presa din Berlin a orbit despre condițiile șocante din acel imobil, denumit „Casa Ororilor”. În imobil trăiesc cetățeni din România, Bulgaria, Albania, cu mulți copii.

La ora intervenției, în imobil au fost găsite 42 de persoane, care au fost evacuate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

200 de euro șpagă la intrarea în țară: un poliţist de frontieră din Vama Borş a fost reţinut

Revoluție la PSD Diaspora: ”Gata cu interimatul! Solicităm organizarea de alegeri interne”