in

Trump rupe tăcerea: „Vă spun de ce Putin este un geniu”


Fostul președinte american Donald Trump l-a numit pe președintele rus Vladimir Putin „un geniu” pentru felul în care se descurcă în Ucraina. În plus, a spus că acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă era el la conducerea SUA.

Trump spune ca Putin e un geniu

Trump: Putin e un geniu

Trump rupe tăcerea: „Vă spun de ce Putin este un geniu”
Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Donal Trump a vorbit și el despre ceea ce se întâmplă în Ucraina și a făcut-o în stilul său. Dacă ar fi fost el la Casa Albă, explică magnatul, Vladimir Putin nu s-ar fi comportat niciodată în acest fel, scrie Il Giornale.

„Îl cunosc foarte bine pe Vladimir Putin și cu administrația Trump nu ar fi făcut niciodată ceea ce face acum, absolut deloc !”

Poate, amintindu-ne cum au decurs întâlnirile anterioare dintre cei doi, ceva dreptate s-ar putea să aibă. Era 2019 și pentru a găsi o soluție la situația diplomatică complicată din Iran, o întâlnire bilaterală între cei doi a avut loc în marja G20 la Osaka.

Cu acea ocazie atmosfera întâlnirii era deja foarte relaxată față de zilele precedente. Tot din acest motiv Trump este foarte dur cu succesorul său, Joe Biden.

„Biden habar nu are ce se întâmplă în Ucraina”

Pe lângă faptul că îl critică pentru modul în care gestionează criza din Ucraina și îl acuză că habar nu are ce se întâmplă, el acuză: „Dacă criza ar fi fost gestionată corect, nu ar fi existat absolut niciun motiv pentru ca situația actuală să se producă ”.

Magnatul american are și idei foarte clare despre acțiunea lui Putin în Ucraina. Astfel, în timp ce actuala administrație Biden anunță sancțiuni grele împotriva Moscovei, Trump, într-un interviu acordat emisiunii radio „The Clay Travis & Buck Sexton Show”, spune că ceea ce face președintele rus este incredibil.

Armata rusă intră în Ucraina, reacția Italiei: „Condamnăm decizia”

„Mi-am spus: «Cât de deștept este?»”

„Acesta este un geniu. Putin declară independentă o mare parte a Ucrainei. Mi-am spus: «Cât de deștept este?».”

Trump a comentat și în ceea ce privește ceea ce se întâmplă pe frontul economic . El a explicat, de fapt, că Putin nu numai că „obține ceea ce și-a dorit întotdeauna”, ci devine, datorită creșterii prețurilor la petrol și gaze, „mai bogat”.

Alegeri fraudate

Mai mult, în cadrul aceluiași interviu, fostul președinte american nu a ratat nicio ocazie să revină asupra chestiunii presupusei fraude la ultimele alegeri la care a candidat. „ Ceea ce a mers prost e că au fost alegeri frauduloase, iar dacă se întâmplă asta este pentru că este prezent un om care nu ar trebui să fie acolo”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
polizia romeno ubriaco

„Este un cadavru în şanţ”, polițiștii italieni au crezut că e mort, românul era însă beat criță

cetatenia italiana cazier

Cetățenia italiană 2022: aveți nevoie de cazier? Unde ar trebui să îl solicit? Răspunde expertul