Menu
in

Vasile Dâncu: „Acești oameni din diaspora și-au găsit în PSD, la un moment dat, un țap ispășitor”

Senatorul PSD de Cluj a vorbit într-o emisiune de televiziune despre erorile comise de fostele conduceri social-democrate la nivel de comunicare cu românii.

Liderul social democrat a afirmat că românii plecați în căutarea unui trai mai bun în afara granițelor țării au o părere eronată despre PSD, consecința unei comunicări deficitare din partea acestui partid și a mesajelor venite din partea altor partide care au indus în eroare și, astfel, mulți dintre ei au considerat PSD-ul un „țap ispășitor”.

«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”. Nici nu se gândește să-și dea demisia

„Noi ne-am luptat pentru libera circulație astfel încât românii să circule liber.

Plecarea lor este legată și de unele greșeli ale Partidului Social Democrat care nu a avut un mesaj clar în această direcție.

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Ar fi putut să comunice mai bine. Pe de altă parte, și acești oameni din diaspora și-au găsit în PSD, la un moment dat, un țap ispășitor pentru că au primit mesaje din altă parte, ceea ce s-a văzut acum, la ultimele alegeri, când diaspora nu a mai votat dreapta românească, pentru că au văzut modul în care dreapta a gestionat începutul pandemiei”, a declarat Vasile Dîncu în platoul A7TV, la emisiunea „Față în față”, scrie Monitorul de Cluj.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version