in

Victor Ciutacu, atac la Diaspora: ”Secțiile alea multe de votare din străinătate au fost făcute și funcționează pe banii reținuți din veniturile celor din țară”

Jurnalistul Victor Ciutacu și-a expus părerea conform căreia românii din diaspora au votat pe banii celor din țară.

Jurrnalistul de la România TV a făcut un fel de bilanț al alegerilor prezidenţiale, începând cu votul din diapora.

„- Secțiile alea multe de votare din străinătate au fost făcute și funcționează pe banii reținuți din veniturile celor din țară; care votează, pe banii lor, o zi, nu trei, ca boierii.

– Orice plătitor de taxe și impozite din țară e perfect îndreptățit să comenteze sau să bombăne, indiferent dacă a votat sau nu. Dreptul nu e obligație, așa că hai siktir cu propaganda!

– În tot anturajul nostru, deloc mic, am identificat fix 3 (votanți) ai robotului de bucătărie; unul dintre ei e primar liberal. Cred că nu frecventăm noi un mediu corespunzător politic.

– A face o comparație între votul de azi și revoluția din decembrie 89 e o blasfemie nerușinată.

– Mai e puțin și se termină ziua (mai nou, perioada) în care democrația egalizează geniile, tembelii, oamenii normali/decenți și scursurile societății”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Ulterior, jurnalistul a revenit cu o observaţie legată de românii din diaspora, potrivit stiripesurse.ro.

„Avem în străinătate destul români realizați: studii înalte, poziții profesionale, venituri peste mediile din țările unde sunt stabiliți. Cu toate astea, marile exemple de reușită civic-patriotică ale propagandei sunt șoferii de TIR, infirmierele și prestatorii de munci de nivel jos.

De ce nu ies în față, ca păduchii în frunte, cei bine situați profesional și financiar? Pentru că au ceva bun-simț? Pentru că nu-s exhibiționiști? Pentru că nu au de demonstrat nimic țării din care au plecat? Problema nu e a celor care muncesc cinstit orice, ci a celor care-i pun pe stemă”, mai scrie Ciutacu.

Alegerile prezidențiale au costat în acest an 150 de milioane de euro, din care 50 de milioane au fost cheltuielile cu votul în diaspora.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A muncit ca badante în Italia, la 60 de ani s-a întors în țară și a deschis o afacere cu zeci de mii de euro investiție

Florența, un român și-a stropit soția cu alcool și a vrut să-i dea foc: „Așa murim împreună”