in

Florența, un român și-a stropit soția cu alcool și a vrut să-i dea foc: „Așa murim împreună”

A încercat să-și incendieze soția, stropindu-i hainele cu alcool în timp ce se certau. Autorul, un român de 47 de ani a fost arestat de poliție pentru tentativa de vătămare, anunță ANSA.

Episodul s-a petrecut la marginea Florenței, pe via del Pesciolino. Conform reconstituirii, bărbatul a amenințat că va da foc femeii și casei lor, o casă improvizată într-o fostă fabrică, spunându-i că vor muri împreună.

Pompierii au intervenit la fața locului, fiind avertizați de femeia care a reușit să scape pe stradă, apoi de poliție și de 118.

Victima, care purta o pijama impregnată cu alcool atunci când a fost salvată, este o kosovară de 40 de ani, care nu a suferit nicio rană. În trecut, românul a fost violent față de ea. În special, potrivit rapoartelor poliției, într-un caz, el ar fi încercat să arunce locuința în aer cu o butelie de gaz, iar în altul, a amenințat-o cu un cuțit.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ciutacu, atac la Diaspora: ”Secțiile alea multe de votare din străinătate au fost făcute și funcționează pe banii reținuți din veniturile celor din țară”

Trupul neînsufleţit al unei românce, descoperit în apele din portul Civitanova, identificată după verighetă