in

Trupul neînsufleţit al unei românce, descoperit în apele din portul Civitanova, identificată după verighetă

Trupul neînsufleţit al unei românce din Italia a fost descoperit, la sfârşitul săptămânii trecute, plutind în apele din portul Civitanova, regiunea Marche. Corpul a fost observat de un localnic, care a solicitat intervenţia de urgenţă a autorităţilor.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, femeia a fost scoasă din apă, iar poliţiştii au demarat o anchetă, primul punct fiind stabilirea identităţii. Românca nu avea elemente de identificare asupra ei, însă a fost stabilit un prim indiciu graţie verighetei pe care o avea pe mână. Aceasta conţinea, pe interior, numele soţului şi data căsătoriei.

Bărbatul, cetăţean italian, a fost anunţat, iar vestea a ajuns şi la urechile rudelor femeii. Aceştia au sperat până în ultima clipă că nu este vorba de ea, însă, în cele din urmă, au identificat-o la morgă.

Nu au fost descoperite urme de violenţă pe corp, aşa că se merge pe ideea sinuciderii. Totuşi, ancheta continuă urmând să se stabilească eventual motivul care a împins-o pe româncă să-şi pună capăt zilelor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florența, un român și-a stropit soția cu alcool și a vrut să-i dea foc: „Așa murim împreună”

Român mort pe un șantier din Parma, mai avea doar puțini ani până la pensie. Sindicatele: ”Oamenii nu trebuie să moară din cauza muncii”