in

Aroganţele fiului unui milionar român: S-a filmat în timp ce își spală roțile bolidului de lux cu șampanie scumpă

victor micula

Victor Micula, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, este vedetă în online, după ce s-a filmat în timp ce spala roata maşinii sale, Lamborghini Urus, de aproximativ 250.000 de euro, cu două tipuri de şampanii scumpe.

În film, moştenitorul imperiului “European Drinks” face experimente cu şampania pentru a vedea care curăţă mai bine jantele bolidului de lux. La final, scoate masca din buzunar şi şterge roată.
“Am avut o curiozitate, care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini. Să vedem care dintre ele spala mai bine. Bună şi masca de gură la ceva”, a scris Victor Micula pe contul său de Instagram.

Aroganţa lui Micula a ajuns şi în presa franceză. Jurnaliştii francezi au comentat dur „aroganţa” lui Victoraş Micula: „În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”. Francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe …”

Deşi este urmărit penal, Victor Micula îşi vede liniştit de viaţă în Elveţia. Acesta şi patru poliţişti din Oradea sunt urmăriţi penal, oamenii legii fiind acuzaţi că l-ar fi îmbrăcat pe afacerist în uniformă şi că l-ar fi dus la o percheziţie. Mai mult, poliţiştii i-ar fi dat acces la bazele de date MAI.

Filmul poate fi urmărit AICI

Ladispoli, și-a surprins partenerul cu o altă femeie și s-a răzbunat dând foc la patul în care i-a găsit pe cei doi, s-a ales însă cu dosar penal

Italia, date teribile de la pediatri: „12% dintre cei infectați sunt copii și adolescenți”