in

Băsescu: „Dacă pierde Nicuşor Dan, eu îl scot în şuturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria”

„Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei.

Oricum PNL nu avea cu cine defila. În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de cât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

„Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu.

În ce mă priveşte le-aş sugera liberalilor şi unor ziarişti şi analişti, să înceteze cu zvonurile că voi renunţa în ultima clipă în favoarea nefericitului Nicuşor Dan. În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine”, a concluzionat Traian Băsescu.

Nimic de vânzare pe taraba cu voturi!Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la…

Posted by Traian Băsescu on Saturday, September 19, 2020

Român traficant de migranți în Italia, condamnat la 3 ani de închisoare și 50.000 de euro amendă

Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Roma