in

Cristina Țopescu, fostă prezentatoare TV, a murit singură de Sărbători. A fost găsită după mai multe săptămâni

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, au anunțat reprezentanții IPJ Ilfov.

Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune, a murit la 59 de ani. A fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie, în vila ei din Otopeni. Decesul datează din luna decembrie. Nimeni nu a căutat-o, nu avea persoane foarte apropiate. S-a retras din televiziune în 2013, când s-a înscris în PSD. Acum era consilier al ministrului Sănătății.

Cristina Ţopescu s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR, apoi a fost prezentatoare la Prima TV și la alte televiziuni private. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. Avea să devină o prezentatoare îndrăgită de știri.

Cristina era o persoană singuratică. Are doi frați, care nu stau în București, iar mama ei se află în Germania. Era în schimb o iubitoare de animale, avea în casă opt câini. În ultima vreme suferea de depresie. Nu avea loc de muncă și avea probleme cu banii, își plătea cu greu facturile la utilități.

„Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, a povestit o prietenă apropiată.

Potrivit presei din România, polițiștii care au intrat în casă au găsit doi câini decedați lângă trupul Cristinei Țopescu. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

Potrivit ultimelor informații, Cristina Țopescu ar fi făcut infarct în somn. Primele constatatări al legiștilor arată că a murit în jurul Anului Nou și aceștia ar fi descoperit urme de medicamente, posibil somnifere, în stomac. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Roma, trei românce, mamă, fiică și nepoată, lovite în plin de un microbuz

Sfat șocant de la Torino: „Nu mai treceți în CV cetățenia română. Există o atitudine rasistă față de români în Italia”