in

Roma, trei românce, mamă, fiică și nepoată, lovite în plin de un microbuz

Trei românce au trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva zile, în Italia, la Roma, în cartierul Casalotti, după ce au fost lovite în plin de un microbuz utilizat pentru a transporta marfă. Româncele au încercat să ocolească un autoturism parcat pe trotuar însă, din spate, a venit un microbuz de transportat marfă care le-a lovit în plin.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, care a obținut imagini abia după cîteva zile de la producerea accidentului, cele trei victime sunt bunică, fiică şi nepoată, iar fiica bătrânei este şi însărcinată.

Cele mai mari probleme le-a avut bunica. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital şi are nevoie de 60 de zile de spitalizare pentru a se recupera în urma rănilor căpătate.

Şoferul microbuzului a ajuns şi el de urgenţă la spital, iar primele date arată că, cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza faptului că şoferului i s-a făcut rău. Şoferul a fost testat pentru alcool şi droguri, iar rezultatele au ieşit negative.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Terenuri gratis la Bacău, pentru tinerii care se întorc din străinătate. Primăria acordă 300 mp pentru construirea unei locuinţe

Cristina Țopescu, fostă prezentatoare TV, a murit singură de Sărbători. A fost găsită după mai multe săptămâni