in

Odă închinată lui Ceauşescu de către un primar din România: «Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o»

oda ceausescu

Un primar din Gorj i-a închinat o odă fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu, căruia i-a mulțumit ”pentru țara pe care ați construit-o”.

Edilul se numește Robert Păiuși, este membru PSD și este la al doilea mandat în fruntea primăriei localității Stejari.

Mesajul a fost postat cu ocazia zilei de naștere a lui Nicolae Ceaușescu – 26 ianuarie. Însă, potrivit datelor publicate pe site-ul primăriei Stejari, primarul s-a născut în 1986, astfel că el avea doar trei ani când a murit Ceaușescu.

Textul primarului Robert Păiuși cu ocazia zilei de naștere a lui Nicolae Ceaușescu:

”Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…

Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: “Istoria mă va răzbuna!” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, a scris edilul pe Facebook. 

Giuseppe Conte și-a prezentat DEMISIA, criză de guvern în Italia. Mâine consultări cu partidele la Quirinale

Româncă moartă după o banală operație la Milano, chirurg italian trimis în judecată pentru omor din culpă