in

Primarul Romei, Virginia Raggi, amenințată cu moartea: ”Se planifică un atac împotriva mea şi a familiei mele”

Primarul Romei, Virginia Raggi, a declarat luni că grupurile de crimă organizată au planificat să o omoare pe ea şi pe familia ei, pentru că a luat măsuri împotriva lor în anumite părţi ale capitalei italiene unde se află la conducere, scrie Mediafax.

Raggi a devenit prima femeie primar a oraşului în 2016 într-o victorie majoră pentru partidul său, Mişcarea 5-stele, care acum guvernează la nivel naţional. Ea va candida pentru un nou mandat anul viitor.

Ea a spus într-un interviu de televiziune că familia Casamonica, cunoscută pentru activitatea sa criminală, a vizat-o după ce a demolat unele dintre vilele lor construite ilegal în 2018. Primarul Romei a fost păzit permanent de forţe de ordine.

”Am fost informaţi că planifică un atac împotriva mea şi a familiei mele”, a adăugat ea, fără a oferi mai multe detalii. Raggi a spus că se luptă şi cu alte familii puternice implicate în crima organizată care operau în diferite cartiere ale Romei, cum ar fi familia Spada din cartierul Ostia şi familia Marando din San Basilio, la periferia estică a Romei.

”Există părţi din Roma în care oamenii se apropie de mine pentru a-mi spune să continuu să lupt, dar apoi se îndepărtează pentru că le este frică să nu fie văzuţi de clanuri”, a spus ea într-un interviu pentru Canale 5.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Proteste violente contra restricțiilor la Milano și Torino, magazine jefuite, 3 polițiști răniți, 12 persoane arestate – VIDEO

Italia, șofer român, bătut și concediat de patron, și el român, pentru că nu a vrut să modifice tahograful