in

Primarul răzbunător. Le-a luat banca şi becul de la poartă celor care nu l-au votat: «Să vadă că am făcut ceva!»

Primarul răzbunător

Răzbunarea unui primar reales: le-a luat banca şi becul de la poartă celor care au spus în campania electorală că nu a făcut nimic. Aurel Enache a câştigat alegerile locale din comuna Comana cu 85%.

Situația incredibilă a fost relatată de site-ul Observatornews.ro. Primarul Aurel Enache, care a candidat la aceste alegeri din partea PNL, după ce mandatul anterior l-a câștigat din partea PSD, a trimis un excavator pentru a scoate o bancă instalată la poarta unor oameni.

Imaginile au fost filmate chiar de familia în cauză, care, se pare, a făcut campanie pentru un contracandidat.

„Le-am luat becul şi banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent şi au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Ţepeş am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două şcoli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la şcoli, am parc în mijlocul comunei, am părculeţe la fiecare şcoală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuţe, şi ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat. I-am luat şi eu o bancă şi un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au minţit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine şi banca şi becul la loc, pentru că le-au văzut”, a declarat primarul.

Reales în funcție, edilul a spus că le-o va da înapoi, pentru că acum aceștia au văzut ce aport a avut în comunitate.

Abuz din partea angajatilor Primariei Comana. Daca nu votezi cu Enache ramai fara banca si lumina la poarta

Posted by Ungureanu Cristian on Tuesday, September 29, 2020

România a depășit pragul de 2.000 de noi infectări pe zi, record de cazuri în București

Agrigento, fetiță de 11 ani violată de trei români, procesul a început abia după 5 ani