in

Scandal sexual la Vaslui: un poliţist s-a fotografiat în haine de damă și cu un morcov în zona intimă

politist vaslui

Conducerea IPJ Vaslui face anchetă după ce în mediul online au apărut fotografii cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov în zona intimă.

Potrivit publicaţiei Vremea Nouă, bărbatul a trimis pozele la mai mulţi apropiaţi.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, poliţistul care apare în imaginile compromiţătoare este unul cu experienţă, care lucrează de mai mulţi ani în sistem.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui, la solicitarea Mediafax.

IPJ Vaslui nu are inspector şef în exerciţiu încă din toamnă anului 2020.

Polei și alcool, un șofer român s-a răsturnat cu camionul la Brescia și a rămas fără carnet

Rachel Lavine, femeia transgender aleasă de Biden pentru a fi ministru adjunct al Sănătății