in

Un italian s-a certat cu soţia şi a plecat la plimbare. Poliţiştii l-au găsit la 420 de kilometri depărtare de casă şi l-au amendat

Un italian din Como care a ieşit la o plimbare după ce s-a certat cu soția, a ajuns pe ţărmul Adriaticii, adică la 420 de kilometri depărtare de casă, o săptămână mai târziu.

„Forrest Gump” din Italia a fost oprit de un echipaj de poliție, la 2:00 noaptea, în localitatea Fano, în regiunea Marche.

Bărbatul de 48 de ani a declarat că a ieșit la o plimbare ca să se calmeze după cearta cu soția, dar nu s-a mai oprit din mers și a trăit din hrana pe care i-au oferit-o străinii.

Amendat cu 400 de euro

Polițiștii care l-au găsit pe bărbat, dat dispărut de nevastă, au declarat că acesta părea normal și „lucid”. El a declarat că este doar puțin obosit, deoarece nu a folosit niciun mijloc de transport. Oamenii legii i-au închiriat o cameră la hotel. A doua zi a venit soția lui și l-a luat acasă.

Bărbatul a fost amendat cu 400 de euro deoarece a încălcat restricțiile impuse în timpul pandemiei, scrie go4it.ro.

Traseul impresionant al bărbatului a fost recreat în Google Maps. Un om normal ar avea nevoie de 86 de ore pentru a parcurge distanța de 418 km, dacă nu s-ar opri deloc. Italianul a mers, în medie, aproximativ 60 de kilometri pe zi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia rămâne pe lista țărilor de risc, românii care se întorc în țară vor sta 14 zile în carantină

Tragedie în Italia: Român de 23 de ani, ucis de strung în timpul turei de noapte