in

Torino, o româncă și un italian, arestați după ce au cerut 50.000 de euro pentru a nu-l omorî pe un bărbat

O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia după ce a dat buzna în casa unui bărbat, însoțită de un italian de 35 de ani, pe care l-au bătut și jefuit, după care i-au apelat mama și i-au cerut bani în schimbul vieții fiului ei.

Românca și partenerul ei italian au dat buzna în casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu coada de la o o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile. Ulterior, aceștia i-au contactat mama și i-au cerut 50.000 de euro ca să-l lase în viață.

Victima, un tânăr din Beniasco, Torino, a mers prima dată la poliție în octombrie 2019, să reclame atacul petrecut în propria locuință. Ulterior, polițiștii au aflat că în perioada octombrie-decembrie 2019, cuplul format din româncă și italianul de 35 de ani a continuat să-l amenințe pe bărbat și chiar a ajuns să-i amenințe mama cerându-i 50.000 de euro, pentru că altfel îl omoară.

Potrivit anchetatorilor, românca și partenerul ei italian, ambii cu antecedente în prostituție și trafic de droguri, s-au prezentat mai întâi la casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu coada de la o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile, scrie torinotoday.it.

Apoi, cei doi au contactat-o ​​pe mama victimei și au amenințat-o că îi vor ucide fiul dacă acesta nu își va achita o datorie, plătindu-le 50.000 de euro. Cei doi au fost reținuți de polițiști și sunt acuzați de fapte de violență, jaf și șantaj.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, terapiile intensive la limită, Conte pregătește noul decret cu restricții de Sărbători, vacanțe LIMITATE, fără petreceri și excursii

Partidul Ecologist Român cere interzicerea intrării lui George Soros în România şi o anchetă privind ong-urile finanțate de acesta