in

Tragedie în Italia: Român de 23 de ani, ucis de strung în timpul turei de noapte

Tragicul accident a avut loc vineri seară, 4 decembrie, în San Donà di Piave, provincia Veneția. Cristian Cuceu, de 23 de ani, a fost ucis de un strung în timp ce lucra în tura de noapte la firma de electromecanică Viotto.

Accidentul s-a produs cu puțin înainte de ora 22. Conform informațiilor inițiale, Cristian opera un strung când, dintr-odată, a rămas blocat în acesta și și-a pierdut viața.

Român mort la locul de muncă în Italia. Gabriel Vasile Popa avea 50 de ani, lasă în urmă soția și un băiat de 22 de ani, student la inginerie la Brescia

Câțiva colegi prezenți în secție au observat ce s-a întâmplat și au activat imediat dispozitivul de blocare a utilajului și apoi au dat alarma. La fața locului au ajuns în scurt timp salvatorii de la 118 care au încercat cu disperare să salveze viața tânărului de 23 de ani, însă, din păcate, fără rezultat.

La locul tragediei s-au dus și carabinierii din San Donà di Piave și pompierii. Strungul a fost pus sub sechestru la recomandarea autorității judiciare urmând ca experții de la Spisal să efectueze toate constatările tehnice necesare pentru reconstituirea cu precizie a dinamicii accidentului de muncă, scrie Corriere del Veneto.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
italin certat sotia

Un italian s-a certat cu soţia şi a plecat la plimbare. Poliţiştii l-au găsit la 420 de kilometri depărtare de casă şi l-au amendat

Înspăimântată de Covid-19, o femeie din Italia nu s-a dus la medic și a ajuns să fie operată pentru o tumoare uriașă