in

Înspăimântată de Covid-19, o femeie din Italia nu s-a dus la medic și a ajuns să fie operată pentru o tumoare uriașă

Medicii din Italia au extirpat o tumoare uriaşă de la o pacientă în vârstă de 64 de ani care neglijat controalele medicale anul acesta din cauza temerilor legate de riscul de a contracta noul coronavirus, informează DPA.

Chirurgii italieni au extirpat din cavitatea abdominală a pacientei o tumoare cu diametrul de 70 de centimetri şi greutatea de 20 de kilograme, au anunţat joi reprezentanţii spitalului Cardarelli din Napoli.

„Pacienta se temea foarte mult de COVID-19, aşa că a evitat controalele medicale, în pofida faptului că avea anumite simptome”, a declarat Giovanni Vennarecci, şeful secţiei de chirurgie de la spitalul Cardarelli.

Gest emoționant, un tânăr italian și-a cerut în căsătorie iubita, pe patul de spital, înainte ca ea să moară – VIDEO

„De-a lungul lunilor care au urmat, tumoarea a crescut tot mai mult, până când femeia s-a convins în cele din urmă că trebuia să consulte un ginecolog”, a precizat chirurgul italian. Consultaţia a dus la stabilirea diagnosticului de cancer.

Operaţia a avut succes, iar pacienta a fost externată şi s-a întors acasă, alături de familia ei. „Totul a decurs în cel mai bun mod posibil”, a adăugat acelaşi chirurg italian.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie în Italia: Român de 23 de ani, ucis de strung în timpul turei de noapte

roman ucis

După ce a ucis doi bătrâni italieni, un cioban român este „vânat” de mafia siciliană