in

Și-a bătut soțul abia întors din străinătate, îl învinuia că banii câștigați se duc pe alcool și femei, cercetată pentru ”violență în familie”

Un bărbat de 57 de ani, din Rădăuți, a sunat la 112 în seara zilei de sâmbătă pentru a-și reclama propria soție. Mai exact, bărbatul le-a spus polițiștilor că în momentul în care se afla pe o alee din spatele blocului soția sa a început să-l lovească. Femeia l-ar fi bătut pentru faptul că abia întors din străinătate, își cheltuie banii pe femei și alcool, scrie Monitorul de Suceava.

Venit de circa două săptămâni din străinătate, unde a muncit o perioadă de timp, bărbatul a mai povestit că s-a certat cu soția sa cu o zi înainte, motiv pentru care a consumat băuturi alcoolice. Divergențele au plecat de la faptul că femeia în vârstă de 53 de ani îl bănuiește de infidelitate și îl acuză că cheltuie banii în mod necugetat și consumă prea mult alcool.

Bărbatul prezenta urme de violență la nivelul arcadei drepte, motiv pentru care a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale. Mai mult, polițiștii i-au cerut să meargă și la un medic legist și să-și scoată un certificat medico-legal care va fi anexat dosarului penal care a fost întocmit.

Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

După 15 ani în Italia, alături de unii dintre cei mai buni chefi bucătari, şi gelatieri, s-a întors în Cluj-Napoca și a deschis o afacere de succes

mame minore1

Copiii care fac copii. România este campioana Europei la mame minore